zondag 4 september 2016

Chefs Special!

Ergens halverwege het afgelopen seizoen realiseerden we ons dat onze Chefs, kokkies en andere vrijwilligers best lang op hun benen staan wanneer ze meewerken met Couscous en Appelmoes. We besloten als aftrap van het nieuwe seizoen een keer voor hèn te koken. Zo doken we zondagochtend om 8.00 de keuken in met woeste plannen (want; Marokkaans én Hollands) en een vrachtwagenlading boodschappen... 

 

Twéé soepjes als voorgerecht (doperwt en rucola), twéé hoofdgerechten (kip en lam) en een Hollands toetje; appeltaart met vanillevla..... 

 

 
Het bleek een ambitieus plan met z'n viertjes. We kwamen letterlijk handen tekort. Gelukkig bleek voormalig 'grillmeister' Corné bereid om zijn bed uit te komen! Tegen 12 uur was de keuken van de KTS een heksenketel. Het vlees geurde heerlijk, taartjes waren toch gelukt ondanks wat strubbelingen met het deeg, vla stond af te koelen. Om half een werden we opgehaald; alles was klaar, de keuken weer schoon. 

 

Op naar onze popup lokatie... de fantastische tuin van Marian... Corien en Marian hadden de tuin ingericht met kleine zitjes, de pizzaoven loeide, een vuur brandde in de houtkachel... We waren er meteen klaar voor! 
 
 
 
 
 
 

We kregen complimenten over ons eten, we haalden herinneringen op aan de vorige edities, het was een feestje om al die lieve mensen weer bij elkaar te hebben. Eerlijk is eerlijk; zonder hen was Couscous & Appelmoes nooit een succes geworden! 

 


  

Wat een heerlijke middag, wat een feest! Dank aan allen en.... In het voorjaar verschijnt er een stukje over ons in Buitenleven! We worden beroemd! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten