dinsdag 24 mei 2016

Wij zoeken een grillmeister!


Liefhebbers en vrienden opgelet: voor onze jubileumeditie van aanstaande zondag 29 mei zoeken wij nog een enthousiast bbq-er, een echte grillmeister (of 2). Tijdens de chefs vergadering kwamen we gisteravond namelijk al snel tot de conclusie dat één van de traditionele gerechten  uit  het land van onze chef van de BBQ komt!
Natuurlijk kunnen we zelf achter de kolen kruipen, maar stel nou dat je dit leest en je vindt het leuk om te doen.... Meldt je dan snel aan, en... eet gratis met ons mee zondag!Al met al hebben we dus weer een chef gestrikt die met ons aan de slag wil. Terwijl zij zich nu buigt over de boodschappenlijsten beginnen bij ons de radertjes ook weer te draaien. Wat hebben we allemaal nodig op lokatie... hoe is de weersverwachting... Spannend!

We vinden het natuurlijk ook heel spannend om voor het eerst een BRUNCH te organiseren, onze voorgaande edities waren altijd in de avond. Maar ditmaal verwachten we onze gasten om 13.00 uur op de lokatie. Die lokatie houden we geheim tot zondagmorgen, dan krijgen onze gasten een mailtje met de plek waar ze zich mogen melden voor de brunch. Omslachtig, ingewikkeld zul je misschien denken... Maar we vinden het verrassingselement heel belangrijk!

Mocht jouw interesse gewekt zijn  nu: aarzel niet langer en geef je op:

couscousenappelmoes2015@gmail.com

We hebben nog een paar plekjes (ook voor niet-grillmeisters)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten