dinsdag 6 oktober 2015

Voor de agenda: 7 november!!!

Jaaaaahaaaa! Daar gaan we weer! De volgende aflevering van Couscous en Appelmoes is gepland! Agenda's er bij; dit is jouw kans om een keer mee te koken, te helpen óf te eten bij de leukste kook- en eetclub van Noordwijkerhout. De datum is:

Zaterdag 7 november 2015
 (vanaf 1800 op een nog geheime locatie) 
 
Een korte uitleg van onze manier van werken; wij willen Noordwijkerhouters met elkaar in contact brengen op de allerleukste manier die er is: door samen te eten. En om het geheel avontuurlijk en interessant te maken nodigen wij iedere aflevering een kok uit die van oorsprong ergens anders heeft leren koken, een chef van verre. 
Lijkt het je leuk om die chef te helpen met koken? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technieken, een nieuwe keuken? Meld je aan via de email en vertel ons dat je 'kokkie' wilt zijn. 
Ben je niet zo'n koker, maar vind je ons initiatief leuk en zit gastvrijheid in jouw bloed? Meld je dan aan als gastheer of -vrouw. We hebben altijd handjes nodig, want ons restaurant is 'pop-up-style'. We bouwen het steeds ergens anders op, zo waren we al eens te gast op de Dierenhoeve en in de brandweerkazerne! Bovendien eet je als kokkie of restaurantbouwer gratis met ons mee.
 Ben je tenslotte het type dat dolgraag nieuw eten uitprobeert?? Dan hebben we jou zéker nodig. Iedere aflevering koken we voor 30 gasten. Je betaalt 15,- euro voor een drie gangen menu heerlijk eten inclusief een drankje. 'sochtends hoor je waar we ons restaurant hebben opgetrokken, altijd in de omgeving van Noordwijkerhout. Tijdens het diner maak je kennis met de chef, de kokkies en natuurlijk met ons: de dames van Couscous & Appelmoes. Now that's a bonus!! ;)

Opgeven? Dat kan vanaf nu via een mailtje: 


tot de 7e!!!!  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten