zondag 17 mei 2015

Couscous & Appelmoes: de première....


 Man, man, man.... pijn in de voeten, een huis vol vuile was en nog tig voorwerpen die in het ene huis geeïndigd zijn terwijl ze in het andere horen... maar wat wás het een feestje.


Dat begon al vroeg: we mochten komen koken in de Xout, en al snel sloeg de stoom daar tegen de ruiten. Onder leiding van Rachida maakten we een enorme hoeveelheid couscous. Fokelien toverde een pastinaak-appelsoepje uit de pan en Sanne deelde haar rabarbertaart-recept. Dankzij het harde werken van kokkies Nathalie en Siham waren we ruim op tijd klaar.






Ondertussen toverden Marian en Conny de Dierenhoeve om tot ons eerste pop-up restaurant. Dank aan Wendy en Bahaa die daar extra ondersteuning verleenden, we kwamen met al het eten aan in een gespreid bedje!




....en toen kwamen de gasten. En na de eerste complimenten over het voorgerecht viel alle spanning van ons af en was het alléén nog maar leuk!



 




Dank aan allen die ons hebben geholpen om van deze eerste COUSCOUS & APPELMOES zo'n succes te maken!!!

Het team.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten