maandag 9 maart 2020

Help de vrijheid vieren

Beste vrienden en vriendinnen van Couscous & Appelmoes! Een teken van leven van deze illustere kook- en eetclub. De oranjevereniging heeft gevraagd of wij willen meewerken aan de 'bevrijdingsmaaltijd' op 5 mei in de Jozefkerk in Noordwijkerhout. Dat is nog eens een prachtige gelegenheid om samen aan tafel te gaan! We hebben dan ook met liefde 'ja' gezegd.

Kom jij meehelpen? 

Onze club is natuurlijk maar klein, gelukkig hebben we over de jaren heen heel veel vrienden gekregen! Wat zou het leuk zijn om samen deze maaltijd te helpen maken en serveren. We zoeken twee soorten 'assistenten': 5 kookgekkies en 5 gastheren/vrouwen

Kookgekkies:

Je helpt Fatima met het maken van bijna 40 liter Marokkaanse soep in de keuken van de KTS. Het wordt een gezellige boel, want tegelijkertijd is het team van Resto van Harte bezig met het maken van Hete Bliksem. Natuurlijk helpen we elkaar als dat nodig is. Samen koken we de middag van 5 mei voor 350 personen. Locatie is dus de KTS, tijdstippen zijn nog niet helemaal bekend, maar vanaf 12:00 uur ongeveer. Als je het leuk vindt kun je 's avonds mee eten in de Jozefkerk.

Gastheren/gastvrouwen:

Aan het eind van de middag wordt de Jozefkerk omgetoverd tot vrijheidsrestaurant. 350 dorpsgenoten zullen daar aanschuiven. Het eten is eenvoudig, voedzaam, nostalgisch. Deze maaltijd gaat over ontmoeten, praten, samenzijn en samen delen. Het wordt een bijzondere bijeenkomst. Lijkt het je leuk om die paar uur een spin in het web te zijn, dan is dit jouw klus. Met 4-5 personen beman je een van de uitgiftepunten en ben je verantwoordelijk voor het opscheppen en inschenken van de maaltijd. Natuurlijk steek je even een hand uit wanneer bezoekers hulp nodig hebben, of wanneer het vaatwerk verzameld moet na afloop. En je eet mee, natuurlijk! Locatie: Jozefkerk, tijdstippen zijn nog niet exact bekend, maar reken van 16.30-19.30 uur. 

Heb je interesse en lijkt het je leuk om te helpen bij de viering van 5 mei, geef je dan op via onderstaand adres: 

sanneboswinkel@gmail.com 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten