maandag 26 februari 2018

Couscous & Appelmoes 'nieuwe stijl'......


Lieve volgers, geweldig nieuws! De meiden van Couscous & Appelmoes hebben de winterse koude doorstaan en staan te trappelen om dit jaar weer een paar prachtige sessies te organiseren.

MAAAAAARRRRRR.... we gaan dat doen in een nieuwe stijl. Meer ruimte voor de kookgekkies, minder 'restaurantje' spelen. Meer culturele uitwisseling, een beetje terug naar onze beginselen, toen we bedachten dat verschillende culturen elkaar toch het best ontmoeten in de keuken boven de pannen en daarna samen aan tafel.

Dit hebben we bedacht:  

Couscous & Appelmoes.... de Workshop!

De dag begint 's ochtends met het inkopen van de ingrediënten. Dat kan steeds beter gewoon in Noordwijkerhout, waar het assortiment blijft groeien. De meiden van Couscous vertellen je alle geheimen over hun favoriete adressen en producten.

We nemen je mee naar de keuken waar je gedurende een aantal uren verschillende gerechten leert maken. We lunchen samen, terwijl het roeren, kneden en bakken gewoon doorgaat. 

Aan het eind van de middag is de keuken gevuld met heerlijke geuren en hebben we prachtige gerechten klaar. Dat is het moment waarop je jouw gast mag verwelkomen. Samen gaan we aan tafel en delen we de ervaringen van de dag. 

Nog even opruimen, en we sluiten af met onze beroemde 'hoge thee'....  

De workshop biedt ruimte voor 10 personen (plus 10 gasten aan het eind van de dag) Je betaalt 30,- euro als workshopper, jouw gast eet gratis mee.

JE KUNT JE NU NOG NIET OPGEVEN.... want we hebben de locatie nog niet rond. Maar hou dit blog in de gaten, want binnen 10 dagen verschijnt de datum online!!!!!  Tot snel! We hebben er zin in!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten