zondag 21 mei 2017

The British version....

Well, that was an afternoon well spent! Wat een heerlijke aflevering van Couscous &Appelmoes hebben we beleefd zondag.... Zonnige chefs, lekker eten, prachtig weer en een heuse droomlokatie. Ons team bestond dit keer uit:

 V.l.n.r: Esther (B&B Engelen aan Zee), Fatna, Karen, Trudy, Marian, Fatima, 
Sanne, Jean, Theresa, Annelies en Corien

 De tuin van B&B Engelen aan Zee is een pláátje!

Met drie Britse chefs Theresa, Jean en Karen togen we deze week aan het werk. Ze waren het er snel over eens dat ze de gasten van Couscous & Appelmoes een originele high tea wilden geven, met vooral ook hartige gerechten. Natuurlijk hadden wij toen al een oogje op de prachtige tuin van B&B Engelen aan Zee, maar de weersverwachting was aan het begin van de week niet geweldig...
Zondagochtend kwam alles samen: het mooie weer, de relaxte kooksessie bij Marian thuis, het optuigen van de lokatie... Toen om 3 uur de gasten arriveerden wisten we eigenlijk al zeker dat we een geweldige editie tegemoet gingen. 
  

Onze speciale dank gaat uit naar Trudy, onze stagiair voor een dag. In Alphen heeft  zij inmiddels 'pilav en poffertjes' opgezet, naar ons voorbeeld. Wij wensen haar enorm veel succes! Annelies, dank voor alle hulp op de locatie. Esther en Lieven, duizendmaal dank voor jullie gastvrijheid in de prachtige tuin van jullie B&B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten