maandag 14 december 2015

Laatste kans!


Apetrots zijn we op onze visitekaartjes. We moesten onze lange blognaam en ons emailadres zó vaak herhalen dat dit onze promotie een stuk makkelijker gaat maken. Want we blijven enthousiast reclame maken voor onze bijzondere kook- en eetclub. Want het blíjft ons streven: iedere keer nieuwe Noordwijkerhouters bij elkaar aan tafel brengen!

Net thuis van de chefs-vergadering kan ik jullie meedelen; het wordt een héél bijzondere aflevering aanstaande zaterdag. We hebben ditmaal één chefkok. Zij heeft veel ervaring met het koken voor grote groepen, draait haar hand niet om voor een feestmaal voor 100 man. Nou dat komt dan goed uit, want Couscous & Appelmoes kookt voor 40. 

Heb je zin om met ons mee te eten? Achter de tabs bovenaan deze bladzijde vind je de spelregels, maar kort door de bocht komt het er op neer dat je een mailtje stuurt, en als je een plek hebt krijg je op zaterdagochtend a.s. een mail met het adres van ons pop-up restaurant. Daar krijg je drie gangen fantastisch eten voorgeschoteld, inclusief een drankje. Je betaalt hiervoor 15,- euro. 
We hebben een comfortabele locatie in het centrum van ons dorp gevonden, de pop-up ploeg is versterkt en staat te ronken in de steunzolen om er iets van te maken... 

Kortom: Schrijf razendsnel in voor de laatste plekken! 

Stuur een mailtje naar: 
Als je een bevestiging van ons ontvangt  heb je een plek.

 
Als je eerder bent geweest maak je wel kans om een plekje te bemachtigen, maar nieuwe inschrijvingen gaan voor!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten