woensdag 29 april 2015

Voor de agenda: zaterdag 16 mei 2015!!

Want dat wordt de eerste dag waarop we voor jullie gaan koken! De keuken is gereserveerd, de locatie is bepaald.... dit weekend gaan we het menu dichttimmeren... Kortom: tijd voor actie.

Zaterdag 16 mei 2015
eten met de meiden van 
Couscous & Appelmoes

locatie: geheim.... op zaterdagmorgen ontvang je een bericht van ons. 
tijdstip: vanaf 1800 ben je welkom, 1830 gaan we aan tafel.


chef van de dag: We konden de verleiding niet weerstaan... want hoewel in onze eetclub alles draait om kennismaken met elkaar, met heerlijke verre keukens en om eten en koken met nieuwe Noordwijkerhouters... deze allereerste keer koken we zelf! 

menu: We werken volgens het principe 'tables d'hôtes', net als op vakantie. De chef bepaalt het (zeer toegankelijke) menu. En omdat we ditmaal zelf de keuken induiken geven kun je er van op aan dat het een leuke combinatie van Marokkaanse en Hollandse gerechten wordt. We maken zéker een gerecht met vis en zéker een gerecht met kip! 

ACTIE! ACTIE! ACTIE!

Couscous & Appelmoes is een eetclub, geen bedrijf. Bij ons draait alles om de lol van het koken voor en met elkaar, de ontmoetingen, het plezier van samen eten in een ontspannen sfeer. Dus: we houden de prijzen zo laag als we kunnen.  Voor 15,- euro krijg je een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert met één drankje. Meer drankjes zijn te verkrijgen tegen bijbetaling. 

Dus... tsja. 
We hopen dat je komt! 
Geef je op via een mailtje naar:
Couscousenappelmoes2015@gmail.comPS: Heb je vragen over het menu, bijvoorbeeld omdat je een dieet volgt, neem dan even contact op via mailtje op Couscousenappelmoes2015@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten